Michael H. Nielsen – Ny bestyrelsesformand hos Jørn Johansen A/S

Som tidligere nævnt kan vi med stor glæde meddele at bestyrelsesmedlem i Jørn Johansen A/S Michael H. Nielsen nu er valgt som bestyrelsesformand i virksomheden.

Foruden en række bestyrelsesposter  arbejder Michael også som seniorrådgiver i den grønne tænketank Concito. Her beskæftiger han sig med grønne kompetencer inden for byggeri, hvilket også er et fokusområde  i Jørn Johansen A/S.

Mange  i byggebranchen kender nok Michael, da han i mange år har været direktør i Dansk Byggeri hvor han arbejdede med virksomhedsudvikling og byggeriets rammevilkår.. Som led i sammenlægningen mellem Dansk Byggeri og Dansk Industri har Michael senest været ansat som underdirektør i Dansk Industri. 

Michael har gennem de mange års arbejde i byggeriets interesseorganisationer været optaget af byggeriets rammevilkår herunder kvalitets- og kompetenceudvikling. Et konkret eksempel er samarbejdet med Jørn Johansen om udvikling af   www.tolerancer.dk  som er et af byggebranchens vigtige alment tekniske fælleseje der benyttes af byggebranchens mange aktører.

Hos Jørn Johansen A/S er vi stolte af at have så kompetente kræfter med på holdet. Vi glæder os til at arbejde endnu tættere sammen med Michael og trække på hans brede kompetencer  inden for byggebranchen.