Michael H. Nielsen – Ny bestyrelsesformand hos Jørn Johansen A/S

Som tidligere nævnt kan vi med stor glæde meddele at bestyrelsesmedlem i Jørn Johansen A/S Michael H. Nielsen nu er valgt som bestyrelsesformand i virksomheden.

Foruden en række bestyrelsesposter  arbejder Michael også som seniorrådgiver i den grønne tænketank Concito. Her beskæftiger han sig med grønne kompetencer inden for byggeri, hvilket også er et fokusområde  i Jørn Johansen A/S.

Mange  i byggebranchen kender nok Michael, da han i mange år har været direktør i Dansk Byggeri hvor han arbejdede med virksomhedsudvikling og byggeriets rammevilkår.. Som led i sammenlægningen mellem Dansk Byggeri og Dansk Industri har Michael senest været ansat som underdirektør i Dansk Industri. 

Michael har gennem de mange års arbejde i byggeriets interesseorganisationer været optaget af byggeriets rammevilkår herunder kvalitets- og kompetenceudvikling. Et konkret eksempel er samarbejdet med Jørn Johansen om udvikling af   www.tolerancer.dk  som er et af byggebranchens vigtige alment tekniske fælleseje der benyttes af byggebranchens mange aktører.

Hos Jørn Johansen A/S er vi stolte af at have så kompetente kræfter med på holdet. Vi glæder os til at arbejde endnu tættere sammen med Michael og trække på hans brede kompetencer  inden for byggebranchen. 

Foruden en række bestyrelsesposter  arbejder Michael også som seniorrådgiver i den grønne tænketank Concito. Her beskæftiger han sig med grønne kompetencer inden for byggeri, hvilket også er et fokusområde  i Jørn Johansen A/S.

Mange  i bygge branchen kender nok Michael, da han i mange år har været direktør i Dansk Byggeri hvor han arbejdede med virksomhedsudvikling og byggeriets rammevilkår.. Som led i sammenlægningen mellem Dansk Byggeri og Dansk Industri har Michael senest været ansat som underdirektør i Dansk Industri. 

Michael har gennem de mange års arbejde i byggeriets interesseorganisationer været optaget af byggeriets rammevilkår herunder kvalitets- og kompetenceudvikling. Et konkret eksempel er samarbejdet med Jørn Johansen om udvikling af   www.tolerancer.dk  som er et af byggebranchens vigtige alment tekniske fælleseje der benyttes af byggebranchens mange aktører.

Hos Jørn Johansen A/S er vi stolte af at have så kompetente kræfter med på holdet. Vi glæder os til at arbejde endnu tættere sammen med Michael og trække på hans brede kompetencer  inden for byggebranchen.