Facaderensning
Vi renser dine facader, så de fremstår flotte og uden mos eller alger.

Facaderensning i Næstved og på sydsjælland

Mursten, beton, eternit, stål eller aluminium – uanset facadetypen, så afrenser vi og efterlader et flot resultat.

Facader udsættes dagligt for store påvirkninger fra regn, vind, luftforurening, UV-stråling, mos- og algebelægning, frost m.m.
Alt sammen nedbryder den oprindelige bygnings facade og dermed også udseendet.

Hvorfor skal facaden renses?
Den indlysende grund er, at den er tilsmudset og “træt” at se på. Andre fordele er længere holdbarhed på facaden/bygningen, da for eksempel algevækst stoppes i tide.

Desuden kan en efterfølgende god overfladebehandling i form af imprægnering af facaden være med til at forlænge holdbarheden af din bygning og beskytte over for ny algevækst, salt- og vandindtrængen. Imprægneringen sikrer, at du har en flot og præsentabel facade mange år frem.

Vores specialuddannede og erfarne personale gennemgår facaden nøje og analyserer overfladetype og beskaffenhed. Dette giver os det korrekte grundlag, så vi kan vælge den afrensningsmetode, som passer bedst til din facade og dens underlag.

Vi udfører alle typer facadevask og -rens

Hos Jørn Johansen A/S tilbyder vi både høj- og lavtryksblæsning, kemisk afrensning og sandblæsning.

Trænger facaden eller bygningen til en egentlig renovering, ude eller inde, klares det af vores erfarne håndværkere. Herunder udfører vi også totalentrepriser.

Serviceordning for facaderensning

Det er også muligt at oprette en serviceordning, hvor vores servicevogn kommer forbi og renser og vedligeholder facaden.
Typisk foregår det 1-2 gange årligt.

Dette er i høj grad en attraktiv løsning på facader, der ikke kan eller ønskes imprægneret.