Sådan arbejder vi

Håndværksarbejde og byggestyring

I firmaet er der ansat bygningskonstruktører/byggeledere, som er uddannede inden for beton-, snedker- og tømrerfaget. De tager sig af alle opgaver inden for byggeri og anlæg. Dette er typisk komplicerede sager, som andre vil takke nej til, eksempelvis unikke stål- og betonkonstruktioner, modernisering, renovering, energiforbedringer, skadeservice med genhusning, skimmelsager etc.

Bygnings- og facaderenovering

Jørn Johansen A/S udfører renovering af både facader og hele ejendomme. Vores kunder er en bred vifte af private, boligforeninger og virksomheder, alle med forskellige ønsker og behov, som vi løser i henhold til de indgåede aftaler.

Bygningsvedligeholdelse

Vi vedligeholder bolig- og erhvervslejemål i både ældre og nye ejendomme. Jørn Johansen A/S kan i samarbejde med bygherre udarbejde løbende vedligeholdelsesplaner og budgetter på op til 10 års sigt. Dette sikrer, at projektet er økonomisk ansvarligt, således at der ingen dyre overraskelser kommer.

Håndværksmester

Jørn Johansen A/S har kompetent og veluddannet personale inden for bygningskonstruktør-, maler-, murer- og tømrerfaget. Derfor kan vi udføre alt fra de helt små håndværksopgaver til de større renoveringsopgaver tværfagligt.

Vedligeholdelse og renovering

Jørn Johansen A/S vedligeholder og renoverer ejendomme og bygninger i Næstved, Karrebæksminde og Sydsjælland.
Du får tilknyttet din egen byggeleder, som vil stå for den løbende dialog med dig.

Kontakt os i dag for et godt tilbud.