Grafittirensning
Hos Jørn Johansen A/S udfører vi effektiv og professionel graffitiafrensning på alle typer underlag.

Graffitirens i Næstved og på sydsjælland

Hos Jørn Johansen A/S udfører vi effektiv og professionel graffitiafrensning på alle typer underlag.

Graffiti er stadig et stort problem, særligt på erhvervsfacader og -bygninger, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke graffitien bliver fjernet ordentligt i første omgang.

Graffiti-hærværk er desværre med til at forringe bygningers værdi, og får du det ikke fjernet hurtigt nok, risikerer du, at det tiltrækker andre, som vil fortsætte graffitihærværket på dine facader og bygninger.

Vores specialister hos Jørn Johansen A/S står klar til at rykke ud i Næstved og omegn, når dine bygninger, facader, mur- eller træværk bliver udsat for graffitihærværk.

Vi fjerner graffiti uden skader
Vores store knowhow fra mange års arbejde med bygninger og vedligehold gør, at vi har den fornødne viden om stort set alle typer bygningskonstruktioner og maling. Det giver os den bedste forudsætning for at kunne fjerne graffiti uden at gøre skade på overfladen.

Vores fremgangsmåde afhænger af, hvilken type graffiti/maling der er tale om, og hvilket underlag det sidder på – om det er pudset, malet, rå-mursten, stål eller andet. Dette vurderes direkte på stedet og sikrer dig, at graffitien bliver nænsomt fjernet uden at efterlade væsentlige spor.

Problemer med graffiti?

Skal Jørn Johansen A/S hjælpe dig med at komme af med graffitien?
Så kontakt os hurtigst muligt, så får vi det fjernet.