Malerarbejde
Vores malere udfører alle former for maleropgaver

Malerarbejde i Næstved og på sydsjælland

Vores malere udfører alle former for maleropgaver.

Uanset om du skal have malet indendørs eller udendørs, står vores faglærte malere klar til at hjælpe. Ingen maleropgave er for lille eller stor, vi lover et flot resultat uanset opgavens størrelse.

Udenfor renser og maler vi gerne din facade eller dit udvendige træværk. Skal vinduerne eller plankeværket friskes op, sørger vi også gerne for det. Indenfor sørger vi for, at rummene står skarpt med malede eller tapetserede overflader. Vi tilbyder indvendigt malerarbejde af både lejligheder, huse og erhvervsbygninger.

Fagfolk til fingerspidserne
Alle malere hos Jørn Johansen A/S er fagfolk til fingerspidserne med sans for alle detaljer. Vi kan derfor løse enhver maleropgave, hvad enten det er væg- eller loftsmaling, tapetsering, malerdekorationer eller gulvbelægning. Vores malerafdeling har rødder langt tilbage og dermed stor viden inden for malerverdenen.

Vi rådgiver også gerne om farver, malingtyper og teknikker. Valg af farver på væggen er ofte en svær beslutning. Det handler om at sammensætte farver i et eller flere rum, så de hænger sammen, og derved opnå den rette stemning, som passer til rummets formål. Vi giver dig også gerne en professionel vurdering af, hvilken type maling, underlaget kræver.

Kontakt os og få en uforpligtende snak samt et attraktivt tilbud på en professionel løsning af dit projekt.

Malerarbejde

Eksempler på de maleropgaver, vi løser:

  • Væg- og loftsmaling
  • Rådgivning om farver, malingtyper og -teknikker
  • Tapetsering
  • Malerdekorationer
  • Guldbelægning
  • Spartelarbejde
  • Facade- og gavldekorationer
  • Renovering af gamle skilte/monogrammer
  • Træværk

Guldbelægning – hvis det skal være ekstra flot

Hos Jørn Johansen A/S værner vi også om de gamle håndværksmæssige teknikker og traditioner, fx forgyldning af træ, sten og metaller.

Vores specialuddannede håndværkere løser disse opgaver, da de kræver både talent og håndværksmæssig kunnen at udføre.
Vi kan stort set forgylde alt, men de primære områder, vi beskæftiger os med, er billedrammer og detaljer på fx fyldningsdøre, kunstgenstande og lignende.

Giv hjemmet personlighed med tapet

Skal dine rum have et helt personligt udtryk?
Tapetsering er oplagt mulighed for at sætte et personligt præg på husets indretning. Vi sætter alle typer tapet og fototapet op.

Skal gammelt tapet tages ned, ordner vi selvfølgelig også det. Tapet giver mange muligheder i forhold til mønstre og farver, og vi rådgiver gerne om de mange løsninger.