Bygningsvedligeholdelse
Professionel vedligeholdelse af bygninger i Næstved og omegn.

Vedligeholdelse af bygninger i Næstved og på sydsjælland

Har din bygning brug for et boost? Vi udfører professionel vedligeholdelse af bygninger i Næstved og omegn.

Sol, vind og regn tærer på alle bygninger, og ingen bygninger undgår at blive slidte. Derfor skal der løbende vedligeholdes, for at bygningen bevarer sin sundhed.

Vedligeholdelse af bygninger er et af Jørn Johansen A/S’ fokusområder. Vi vil gerne bevare de gode sunde bygninger og bygningsdele. En af de vigtigste fordele ved løbende vedligeholdelse af bygninger er, at man undgår, at mindre skader og slid vokser sig til større problemer.

Undgå svampe- og fugtskader
Mange ejendomme får svampe- og fugtskader, hvis de ikke bliver vedligeholdt løbende. Er der for eksempel revner eller sætningsskader i bygningen, bør de minimeres løbende, for at sikre at der ikke kommer fugt ind i bygningens bærende dele. Dette kan nemlig forårsage store skader på husets bærende dele, når frosten sætter ind.

Forlæng tagets holdbarhed
Trænger dit tag til ekstra beskyttelse? Hos Jørn Johansen A/S udfører vi forebyggende behandlinger af facader og tag, for eksempel ved at sprøjte dit tag med et beskyttende lag tagskum én gang om året. Skummet forebygger mos- og algevækst og forlænger tagets holdbarhed.

Forsegl bygningen med den rigtige type maling
Når du maler, er det vigtigt, at bygningen bliver malet eller forseglet med den rigtige type maling, så den kan “ånde”. Dermed undgår du fugtskader under malingen og sikrer en mere holdbar finish. Samtidig gør det, at der går længere tid, inden bygningen har brug for vedligeholdelse igen.

Vedligeholdelse af bolig- og erhvervslejemål
Skal bolig- eller erhvervslejemålet vedligeholdes? Hos Jørn Johansen A/S hjælper vi med vedligeholdelse af bolig- og erhvervslejemål i både ældre og nye ejendomme. I samarbejde med bygherren kan vi udarbejde løbende vedligeholdelsesplaner og budgetter på op til 10 års sigt. Dette sikrer, at projektet er økonomisk ansvarligt, således at dyre overraskelser ikke forekommer.

Her er nogle eksempler på områder i en ejendom, som bør vedligeholdes:

  • Facader og ydervægge
  • Døre og vinduer
  • Trapper
  • Tage
  • Køkken
  • Badeværelse
  • Energioptimering
  • Kælder

Besigtigelse af bygning

Er det tid til en besigtigelse af bygningens tilstand?
Så er du velkommen til at kontakte os, så kigger vi sammen på mulighederne, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.