Erhverv - vedligeholdelse og renovering
Vi tilbyder alle vores ydelser inden for vedligehold, renovering og tilbygning til erhvervsvirksomheder.

Erhverv: Vedligeholdelse og renovering

Vi tilbyder alle vores ydelser inden for vedligehold, renovering og tilbygning til erhvervsvirksomheder.

Skal din erhvervsvirksomhed vedligeholdes, renoveres eller ombygges?

Vi klarer vedligeholdelsen, renoveringen eller ombygningen, lige meget om der er tale om produktionen eller kontoret. De dygtige fagfolk hos Jørn Johansen A/S udfører alle opgaverne, så virksomheden stadig kan fortsætte en del af deres aktiviteter, selvom vi arbejder.

Mange af vores vedligeholdelsesopgaver og bygningsrenoveringer foregår i kontormiljøer og udlejningsejendomme til erhverv. Hvis du har en erhvervsejendom, som trænger til en kærlig hånd, så lad os kigge forbi til en uforpligtende besigtigelse.

Bygningsvedligeholdelse

Har du brug for professionel vedligeholdelse af erhvervsbygninger i Næstved og omegn?

Vedligeholdelse af erhvervsbygninger er et af Jørn Johansen A/S’ fokusområder. Vi mener nemlig, det giver god mening at bevare de gode sunde bygninger og bygningsdele. En af de vigtigste fordele ved løbende vedligeholdelse af erhvervsbygninger er, at man undgår, at mindre skader og slid vokser sig til større problemer.

I samme forbindelse er det også vigtigt, at bygningen bliver malet eller forseglet med den rigtige type maling, så bygningen kan “ånde”. Det sikrer samtidig også en mere holdbar finish og efterfølgende længere vedligeholdelsesintervaller.

Er det tid til en besigtigelse af bygningens tilstand?
Så er du velkommen til at kontakte os. Vi kigger på mulighederne sammen og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Læs mere om bygningsvedligeholdelse her.

Malerarbejde Næstved og Sydsjælland

Renovering af erhvervsbygninger

Jørn Johansen A/S renoverer erhvervsbygninger i Næstved og omegn.

Når det ikke længere er tilstrækkeligt at vedligeholde din erhvervsbygning, må en egentlig renovering (udskiftning) til for at sikre bygningens fremtid.

Vores dygtige fagfolk reetablerer erhvervsbygningen i en bedre eller i den originale (nye) stand. Dette er muligt, fordi de materialer og knowhow, der er til rådighed i dag, har mange flere fordele, end dem man brugte før i tiden.

Energirenovering af erhvervsejendomme
Vil du minimere varmetabet og spare penge på varmeregningen i din erhvervsbygning? Hos Jørn Johansen A/S laver vi energirenoveringer af bygningers klimaskærm (tag og facader) for at bringe bygningens varmetab ned på et minimum. Vi kortlægger bygningens varmetab med termograferingsudstyr og laver derefter en plan for renoveringen.

Det er en vigtig investering, som vil spare jer store penge på varmeregningen i det lange løb.

Vi kommer gerne ud og giver vores professionelle vurdering af, hvor der skal sættes ind for at bevare din bygning eller bolig mange år frem.

Læs mere om bygningsrenovering her.

Til- og udbygning af erhvervsejendomme
Er din erhvervsejendom blevet for lille? Jørn Johansen A/S har stor erfaring med tilbygninger i både mursten og stålkonstruktioner til erhvervsejendomme.

Tilbygning er en oplagt mulighed for at opnå ekstra kvadratmeter til brug på arbejdspladsen. En tilbygning kan være en udbygning af butik, lager eller kontor med mange af de funktioner, der letter arbejdsgangen.

For at bibeholde eller styrke bygningens karakter bestræber vi os på at tilpasse tilbygningen til den eksisterende bygnings arkitektur. Jørn Johansen A/S er en god samarbejdspartner med et stort erfaringsgrundlag fra mange opførte tilbygninger til erhverv. Vi bygger kun tilbygninger i den bedste kvalitet og materialer til aftalt tid, og vi udfører alle typer tilbygninger.

En tilbygning vil i de fleste tilfælde give bygningen en helt ny værdi. Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med en til- eller udbygning af din erhvervsejendom. Hos os får du sparring om arkitektur, funktionalitet og det tekniske. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele processen, så du ender med den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Læs mere om tilbygning her.