Om Jørn Johansen A/S

jj_anim_om-jjJørn Johansen A/S har eksisteret siden 1988. Virksomheden har gennem årene udført restaurering af erhvervsejendomme, herregårde, butikker og beboelse. Jørn Johansen A/S har også udført opgaver på fredede ejendomme. Siden 1999 har firmaet samtidig udført hovedentrepriser inden for vedligeholdelse, renovering og til- og ombygninger. Dette udføres i samarbejde med vores faste samarbejdspartnere inden for håndværks- og byggevirksomheder.

Håndværksarbejde og byggestyring
I firmaet er der ansat bygningskonstruktører/byggeledere som er uddannede inden for beton-, snedker- og tømrerfaget. De tager sig af alle opgaver inden for byggeri og anlæg. Dette er typisk komplicerede sager som andre vil takke nej til, eksempelvis unikke stål- og betonkonstruktioner, modernisering, renovering, energiforbedringer, skadeservice med genhusning, skimmelsager etc.

Bygnings- og facaderenovering
Jørn Johansen A/S udfører renovering af både facader og hele ejendomme. Vores kunder er en bred vifte af private, boligforeninger og virksomheder, alle med forskellige ønsker og behov, som vi løser i henhold til indgåede aftaler.

Bygningsvedligeholdelse
Et stort område er vedligeholdelse af bolig- og erhvervslejemål i både ældre og nye ejendomme. Jørn Johansen A/S kan, i samarbejde med bygherrer, udarbejde løbende vedligeholdelsesplaner og budgetter på op til 10 års sigt. Dette sikrer at projektet er økonomisk sikkert, således at dyre overraskelser ikke forekommer.

Håndværksmester
Jørn Johansen A/S har kompetent og veluddannet personale inden for maler-, murer- og tømrerfaget. Hvilket er afgørende for at vi rationelt og håndværksmæssig korrekt kan udføre de helt små håndværksopgaver og større renoveringsopgaver tværfagligt.